Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Πρωϊνό με γεύση και άρωμα νότιας Εύβοιας


Γράφει η κ. Σοφία Μούτσου - τ. Δήμαρχος Στυρέων 

Στο γνωστό ξενοδοχείο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ στην Κάρυστο ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να απολαύσει το πρωϊνό του με αληθινές γεύσεις και αρώματα της νότιας Εύβοιας.
Οι ευγενέστατοι ιδιοκτήτες του, η οικογένεια Γκιβίση, δηλώνουν "πιστοί σε κάθε αξιόλογη προσπάθεια που βοηθά στην προβολή τόσο της Νότιας Καρυστίας όσο και ολόκληρης της Εύβοιας" και βρίσκουν πάντα τον κατάλληλο τρόπο να στηρίξουν κάθε τέτοια προσπάθεια. Πρόσφατα μάλιστα φιλοξένησαν τον προκριματικό διαγωνισμό του Επιμελητηρίου Εύβοιας για την ανάδειξη του "Παραδοσιακού Πιάτου της Εύβοιας" με μεγάλη συμμετοχή τοπικών επιχειρήσεων και ιδιωτών.
Οι ΓΕΥΣΕΙΣ της ΕΥΒΟΙΑΣ στηρίζοντας πρωτοβουλίες και ιδέες ατόμων και επιχειρήσεων που συμβάλλουν στην ανάδειξη των παραδοσιακών τοπικών γεύσεων του νησιού μας σας παρουσιάζουν  σήμερα το "ελληνικό πρωϊνό" του Ξενοδοχείου ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ στην Κάρυστο.
Ευχόμαστε το ελληνικό πρωϊνό και οι γεύσεις της Εύβοιας μέσα από την παραδοσιακή μας κουζίνα να καθιερωθούν σε όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις του νησιού μας.

Ξενοδοχείο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - άποψη

Ξηροί καρποί, τοπικό παστέλι και μέλι

Παραδοσιακός χαλβάς και παραδοσιακές πίτες 

Παραδοσιακός ελληνικός καφές 

Ζυμωτό ψωμί και παξιμάδια

Φρέσκα φρούτα, τοπικό γιαούρτι και παραδοσιακές μαρμελάδες

Ελιές, τουρσιά, παραδοσιακές σαλάτες

Greek Breakfast - Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας


Ευχαριστούμε τον κ. Γιώργο Γκιβίση για την παραχώρηση των φωτογραφιών.
Η δημοσίευση δεν είναι διαφημιστική.



   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου