Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Αρνίσια παϊδάκια με πληγούρι και ξερά σύκα


Από το εστιατόριο "Στέκι των Δειπνοσοφιστών" στα Στύρα
Συνταγή του γνωστού σεφ Αντώνη Νέμετ που παρουσίασε το Στέκι των Δειπνοσοφιστών στον διαγωνισμό του Επιμελητηρίου Εύβοιας το 2013 για το "Πιάτο της Εύβοιας"


για καλύτερη ανάγνωση πατείστε στην εικόνα 


1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το blog σας!

    Βλέπουμε οτι έχετε πολλές και ενδιαφέρουσες συνταγές και θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε το www.psaksesintages.gr, μία ιστοσελίδα στη οποία οι χρήστες μας έχουν τη δυνατότητα να ψάχνουν ανάμεσα σε περισσότερες από 21000 συνταγές από τα πιο δημοφιλή ελληνικά blogs και sites.

    Στο Psaksesintages.gr έχουμε επίσης δημιουργήσει το τμήμα TOP BLOGS ΣΥΝΤΑΓΩΝ, μία λίστα με τα πιο δημοφιλή blogs στην οποία μπορείτε κι εσείς να προσθέσετε το δικό σας.

    Οι επισκέπτες μας θα μπορούν να ψάχνουν συνταγές στη σελίδα μας δημιουργώντας υψηλά επίπεδα επισκεψιμότητας για τα blogs που είναι εγγεγραμμένα.

    Και το καλύτερο είναι οτι εσείς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα γιατί στο Psaksesintages.gr τα πάντα είναι δωρεάν!

    Το Psaksesintages.gr ανήκει σε μία μεγάλη οικογένεια με σελίδες συνταγών από την Ιταλία, τη Γαλλία, τη Σουηδία, τη Χιλή, την Αμερική, την Πορτογαλία και πολλές άλλες χώρες!

    Εσείς θα θέλατε να γίνετε μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας;

    Μπορείτε επίσης να μας βρείτε στο www.facebook.com/Psaksesintages και στο www.twitter.com/psaksesintages

    Ευχαριστούμε πολύ για την προσοχή σας. Είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε!

    Με εκτίμηση,
    Aπόστολος Ζέρβας

    ΑπάντησηΔιαγραφή